Ruiten tinten

Wij zijn gespecialiseerd in het tinten van autoruiten door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de perfecte afwerking en kwaliteit garanderen.

Wat zijn getinte ruiten?

Het tinten van ruiten is het aanbrengen van een polyester, plasticfolie aan de binnenkant van de ramen door het verwarmen van de zelfklevende folie wordt de lijm geactiveerd voor optimale hechting.

Plaatsingstechniek

De plaatsing van deze folie is niet eenvoudig. Je moet rekening houden met enkele belangrijke zaken, zoals: de bolling van het glas, de goede aansluiting aan de randen voor de perfecte afwerking en het optimale resultaat.

Waarom uw ruiten tinten?

De 2 grootste reden om ruiten te laten tinten of blinderen: esthetiek en veiligheid.

Daar de folie helpt om de ruit in één geheel te houden als het glas breekt bij een slag of accident.

Getinte ruiten

Ramen tinten wordt ook wel ‘blinderen’ genoemd. Het tinten van glas is geen makkelijke job, maar een uiterst secure job. De belangrijkste punten in dit proces zijn hygiëne, geduld en ervaring. Alle ramen worden zowel vanbinnen als vanbuiten helemaal grondig ontvet zoals het hoort volgens de regels van de kunst. Nieuw: wij werken met op maat gemaakte folies dus hoeven nooit aan jou wagen te komen met een mes om de folie op maat te snijden.

Installatie getinte ruiten

In het ruiten tinten hebt u verschillende mogelijkheden… Hier heb je de keuze in tussen de graad van verduistering en type folie die geschikt is voor uw wensen. Wij gaan samen opzoek naar de juiste oplossing voor U! Binnen deze bedrijfstak behoren niet enkel voertuigen maar ook woningen en bedrijfsgebouwen. Elke toepassing heeft zijn voordelen of oplossingen: U kan kiezen uit: donkere tint, veiligheidsfolie, zandstraal-effect en spiegelfolie. Maar ook koplampen & achterlichten kunnen wij voorzien van een tint om deze net dat tikkeltje extra te geven!

Zekerheid

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat jouw wagen in goede handen is bij ons.

Wat heeft CarWorx jou te bieden

Levenslange garantie

Bij ons krijgt u levenslange garantie op folie en plaatsing. Als de werken klaar zijn controleren we samen de uitgevoerde werken ter goedkeuring.

Voorgesneden patronen

Wij werken met op maat gemaakte folies die machinaal uitgesneden worden dus hoeven niet aan jou wagen te komen met een mes om de folie op maat te snijden.

mt|equalizer|

Kwaliteit

Wij werken enkel met kwaliteitsvolle folies om deze levenslange garantie te kunnen bieden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat jou wagen in goede handen is.

Percentages folie

U kan vrijblijvend kiezen welke percentage u wenst. Deze kan u kiezen uit onze demoruiten in onze werkplaats keuze uit:
5
% / 20% / 35% / 50% / 70%.

Offerte aanvragen?

Waarom kiezen voor Carworx?

Bespaar tijd

Door de jaren heen hebben wij onze kennis uitgebreid. Zo kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Bij ons hebt u de One-Stop-Shop = breng je voertuig binnen en wij zorgen voor alles te samen op het zelfde moment!

Klantenservice

De klant staat bij ons centraal, hier werken we elke dag hard voor. Om uw project te realiseren zonder zorgen, ook achteraf als u vragen of problemen hebt kan u ons altijd contacteren.

Locatie

Wij kunnen ook veel werkzaamheden uitvoeren op locatie zo bespaart u als klant weer tijd en moeite.

Ervaring

Door dat wij ons door de jaren heen blijven bijscholen en de nieuwste technieken op de voet volgen, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo bent u steeds verzekerd van de kwaliteit & service die u nodig heeft.

Ruiten tinten

Ruiten tinten

 

 

 

Ruiten tinten

Uw specialist voor het tinten van jou autoruiten. Wij tinten uw ruiten voor meer privacy & veiligheid. Maar ook voor de mooie uitstraling die dit geeft.

Lak bescherming

 

 

 

Lak bescherming

Bescherm nu jouw wagen tegen steenslag, krassen, vandalisme en meer met een transparante, zelfherstellende folie.

Lampen tinten

 

 

 

Lampen tinten

Wij tinten ook koplamen of achterlichten. Wenst u een sportievere look? Geen probleem keuze uit verschillende tinten.

Chrome delete

 

 

 

Chrome delete

Ben je ook de chroom op je voertuig beu? Ontchroom je auto, motor of boot nu eenvoudig met Chrome delete.

Car wrapping

 

 

 

Car wrapping

Wij zijn gespecialiseerd in carwrapping, Chrome delete, accent wrapping.

Ruiten tinten
Lak bescherming
Lampen tinten
Chrome delete
Car wrapping