Carwrapping

CarWorx is al jaren specialist in het wrappen van voertuigen.
Daar wij al meer dan 8 jaar ervaring hebben kunnen wij u altijd dezelfde kwaliteit garanderen waardoor wij ook 5 jaar garantie geven.

Wat is carwrapping?

Carwrapping, auto wrapping of auto wrappen is het inpakken van je auto met speciale zelfklevende folie.

Het wrappen van auto’s, motoren en andere voertuigen is de laatste jaren steeds populairder geworden. De grootste reden is dat steeds meer mensen hun voertuig persoonlijker willen maken.

CarWorx is al jaren specialist in auto’s wrappen. Daar wij al meer dan 8 jaar ervaring hebben kunnen wij u altijd dezelfde kwaliteit garanderen waardoor wij ook 5 jaar garantie geven.

Welke mogelijkheden zijn er met car wrapping?

De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. U kunt bij het wrappen van uw voertuig niet alleen kiezen uit heel veel verschillende kleuren, maar ook uit matte, satijn of hoogglans folies, chroom, carbon, structuur of zelfs uit tweekleurige ColorFlow folies.

Ook kan u kiezen uit een Full-Color design wrapping, zo laten wij een uniek design ontwerpen voor uw wagen. Dit kan voor u persoonlijk of voor promotiele doeleinden.

Bescherming, garantie en duurzaamheid:

Het groot voordeel aan het wrappen van uw voertuig is dat de folie de originele lak van uw voertuig beschermd. Wij werken alleen met kwaliteitsmerken zoals Avery Dennison, 3M en Arlon. Dit zijn folies van hoogstaande kwaliteit en hebben een levensduur van minimum 6-7 jaar.

 

Offerte aanvragen?

Waarom kiezen voor Carworx?

Bespaar tijd

Door de jaren heen hebben wij onze kennis uitgebreid. Zo kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Bij ons hebt u de One-Stop-Shop = breng je voertuig binnen en wij zorgen voor alles te samen op het zelfde moment!

b3lineicon|b3icon-health-cross||Health Cross

Klantenservice

De klant staat bij ons centraal, hier werken we elke dag hard voor. Om uw project te realiseren zonder zorgen, ook achteraf als u vragen of problemen hebt kan u ons altijd contacteren.

Locatie

Wij kunnen ook veel werkzaamheden uitvoeren op locatie zo bespaart u als klant weer tijd en moeite.

Ervaring

Door dat wij ons door de jaren heen blijven bijscholen en de nieuwste technieken op de voet volgen, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo bent u steeds verzekerd van de kwaliteit & service die u nodig heeft.

Carwrapping

Ruiten tinten

 

 

 

Ruiten tinten

Uw specialist voor het tinten van jou autoruiten. Wij tinten uw ruiten voor meer privacy & veiligheid. Maar ook voor de mooie uitstraling die dit geeft.

Lak bescherming

 

 

 

Lak bescherming

Bescherm nu jouw wagen tegen steenslag, krassen, vandalisme en meer met een transparante, zelfherstellende folie.

Lampen tinten

 

 

 

Lampen tinten

Wij tinten ook koplamen of achterlichten. Wenst u een sportievere look? Geen probleem keuze uit verschillende tinten.

Chrome delete

 

 

 

Chrome delete

Ben je ook de chroom op je voertuig beu? Ontchroom je auto, motor of boot nu eenvoudig met Chrome delete.

Car wrapping

 

 

 

Car wrapping

Wij zijn gespecialiseerd in carwrapping, Chrome delete, accent wrapping.

Ruiten tinten
Lak bescherming
Lampen tinten
Chrome delete
Car wrapping